subscribe: Posts | Comments

Orsaker till ångcigaretternas ökade popularitet

Comments Off on Orsaker till ångcigaretternas ökade popularitet

131014-13Ångcigaretter, populärt kallade elektroniska cigaretter eller e-cigaretter, är batteridrivna förångare som producerar en rökliknande dimma för att simulera tobaksrökning. I de flesta e-cigaretter finns en atomizer som används för att förånga den flytande lösningen, populärt kallad e-vätska. Olika e-cigarettillverkare använder olika ingredienser i deras e-vätskor, men de vanligaste ingredienserna är vattenånga, smakaromer, och nikotin.

Det har skett en ökning av användning av e-cigaretter de senaste åren, särskilt bland personer som försöker sluta med tobaksrökning. Så, vad beror denna utveckling på?

1) Det finns nästan en enhällig åsikt bland e-ciggrökare att känslan liknar vad du får med en vanlig cigarett. Om du finner traditionella metoder för att sluta röka, t.ex. tuggummi, hypnos, nikotinplåster och att sluta tvärt, vara ineffektiva kanske e-cigg är din grej.

2) När det gäller de främsta e-ciggmärkena som DanSmoke™, omfattas inte ingredienser i dem av rökförbudet. Detta innebär att du kan njuta av din e-cigg var som helst, när som helst. Detta är viktigt då det i de flesta sammanhang inte längre är möjligt att röka på offentliga platser.

3) Man kan inte förneka det faktum att tobaksrökning orsakar en rad allvarliga sjukdomar. Inte bara rökaren befinner sig i riskzonen, utan även de som kommer i kontakt med passiv rökning. Tobak innehåller tjära, aceton, kolmonoxid och tusentals andra cancerframkallande gifter och kemikalier.

4) Det faktum att e-cigg innehåller nikotin innebär att du inte drabbas av abstinensbesvär när du byter ut tobaken mot e-cigaretter. Nikotin håller ämnesomsättningen på en hög nivå, vilket hjälper dig att undvika abstinenssymptom och andra negativa konsekvenser karakteristiska för rökavvänjning http://basta-e-cigaretten.se/.

5) Ångcigaretter som tillverkas av de främsta märkena kommer i olika smaker. Exempelvis, erbjuder DanSmoke™ smaker som Arabian Classic, Virginia tobak, Skandinaviskt, och Sweet Royal. Detta gör e-rökning extra njutbart.

6) Till skillnad från tobaksrök, är e-cigaretter praktiskt taget luktfria och efterlämnar ingen lukt på kläder eller möbler. Många människor irriteras av tobaksrök och att använda e-cigaretter hjälper dig att undvika att besvära andra.

7) Med e-cigaretter från ledande varumärken, kan du enkelt justera nikotinnivån. Detta ger dig möjligheten att successivt bekämpa nikotinberoendet. Med DanSmoke, kan du välja bland nikotinstyrkor som “INGEN, HALV, SEMI, och FULL”.

8) Du undviker problemet med att hitta något att aska i, när du köper en e-cigarett. E-cigg har ingen aska, då det inte existerar någon öppen eld eller förbränning. Den vattenbaserade dimman från e-cigaretten skingras inom några sekunder efter utandning.

9) Även om den initiala investeringen är större än att köpa cigaretter, kommer du i slutändan att spara pengar då du sedan bara behöver köpa refiller med e-vätska, eller utbytbara filter. I slutändan kommer du att spendera upp till 80 % mindre än vad du skulle spenderat på tobakscigaretter.

10) Om du bryr dig om miljön, är e-cigaretter rätt väg att gå, då de eliminerar risken för oavsiktliga bränder. De främsta märkena har uppladdningsbara batterier, vilket gör att du inte bidrar till miljöfarligt avfall.

11) Ångcigaretter är mer socialt acceptabla. Vissa människor är helt emot rökning vilket kan orsaka osämja mellan vänner och till och med splittra familjer, när någon envisas med att fortsätta med vanan.

12) Formen på e-cigaretten liknar den av en tobakscigarett, vilket innebär att du inte behöver ändra dina rökvanor.

13) Majoriteten av de främsta e-ciggen kan enkelt beställas via nätet, vilket gör det enkelt och praktiskt att köpa dem.