subscribe: Posts | Comments

Kundrecensioner ecigaretter

Comments Off on Kundrecensioner ecigaretter

e-sigaretten1.
Har fått mitt startset. Jag har aldrig provat ecigaretter tidigare, men den här Dansmoke är lätt att hantera. Jag är glad att jag inte behöver trixa med vätskor och dylikt. Min första cigarett var med chokladsmak, jätteläcker! Men hu vad det finns många varianter att välja mellan.
När det gäller leveransen var vår kära svenska posten lite långsam, men det är ju inget nytt. De från dansmoke bad om ursäkt och sa att paketet var på väg, och mycket riktigt var det här några dagar senare. Så kundservice var toppen, de svarade snabbt.

2.
Min bror rekommenderade DanSmoke till mig, så jag registrerad mig för den regelbundna leveransen som de erbjuder. Är ganska nöjd, allt funkar och jag får de smaker jag vill ha. Mitt mål är att sluta helt med min rökning. Men jag har blivit helt såld på lakritssmaken. Så nu hoppas jag att de snart kommer med smaker utan nikotin och inte bara de vanliga. Jag vill inte vara utan min lakrits när jag till slut ger upp även nikotinet. Och mina barn älskar den läckra söta doften jag lämnar efter mig istället för den illaluktande röken av gamla cigaretter som förut.

3.
Jag är världens mest kritiska person och jag har aaaalltid gått och sa att jag inte kommer sluta röka. Men jag måste erkänna att dansmoke inte är så illa ändå. Jag får ut samma känsla av den. Och den där arabian raspar skönt i halsen. De visade sig också vara en av de starkare smaker som de har. Så jag kan inte märka någon skillnad, förutom att jag har nu kan röka inomhus igen. Det kunde inte vara bättre. Månadspaketen som jag får passar bra till mitt förbruk och cigarettbatteriet är konstant igång. Så allt som allt är jag nöjd.

4.
Jag var osäker på om e-cigaretter var något för mig, så jag började lite försiktigt med startpaketet. Men jag är väldigt förtjust i att det känns som att man röker, även om man inte gör det. Det har redan varit många som har kikat på mig för att jag röker, innan det gick upp för dem att det inte var en riktig cigarett. Och det luktar inte. Jag gillar inte de riktigt starka cigaretterna, så det passar mig bra att jag kan få ett filter med mindre nikotin. Man är ju ett vanedjur, så jag är glad att jag kan ha något mellan fingrarna och ha kvar mina vanor. Förändring är inte alltid bra och dansmoke hjälper mig ha kvar mina vanor.

5.
Hustrun är själv före detta rökare och har i flera år accepterat att jag fortfarande röker. Det gör min familj också, och det finns också några andra familjemedlemmar som röker. Då och då har jag dock funderat på att sluta röka, det är som en mycket dyr hobby måste jag erkänna. Men jag skäms inte för att erkänna att jag är ett vanedjur. Tanken på att sätta ett plåster på min arm varje morgon istället för att tända en cigarett? Inte en chans. Jag kände dock att jag måste ge det en chans med dansmokes ecigaretter. Och så långt är allt bra. Jag har gått ner en styrka med nikotin i filtret men annars är det som att röka som vanligt. Mina fingrar får något att bråka med, och jag får mig en morgonkick eller två. Om jag kan fortsätta att trappa ner på nikotinet skulle jag gott kunna se mig själv lägga cigaretterna på hyllan igen. Det är faktiskt ta mig tusan det slutliga målet.

6.
Ärligt talat: För mig var det inte tanken på att sluta, utan att trilla dit igen, som avskräckte mig. Jag tänkte mest på hur mycket pengar jag kunde spara när jag beställde mina e-cigaretter. Dansmoke skickade mig deras startpaket och det var en ganska rolig upplevelse att blåsa vatten ur näsan. Eller vattenånga som den kallas. De kostar bara cirka en krona per cigarett, vilket är något lägre än för ett paket Prince som jag rökte dagligen innan jag började röka e-cigaretter. Och hittills har nikotininnehållet varit tillräckligt, så jag har inte brytt mig om att köpa vanliga cigaretter igen. Med mina nya rökvanor, är dansmoke minst dubbelt så billigt, så jag kommer att fortsätta ett bra tag till.

7.
Man kan väl knappast undvika att få dåligt samvete när man blåser ut rök i huvet på folk. Började som en dum tonåring, och fortsatte sedan röka i nästan 10 år. Har dock alltid ställt mig avsides och rökt för mig själv. Man vill ju inte störa folk mer än nödvändigt. Men om man verkligen vill bli av med cigaretterna, så kan man inte ignorera e-cigaretten. De pengar man sparar värmer i fickan, ångan svider inte i halsen, och jag har aldrig riktigt fastnat för tobakssmaken, så nuförtiden röker jag bara med friska fräscha smaker.

8.
Vad gör man när man röker och frugan blir med barn? Sluta till varje pris. Min fru visste vad vi gav oss in på… Jag började med tuggummi och tuggade det i ett par veckor. Men jag kände att jag ständigt försökte komma på ursäkter för att sno åt mig en cigarett. Så jag började röka igen. Det är bara det att det är elektroniskt istället för tobak. Det fungerar strålande för mig OCH min fru. Jag behöver inte kämpa mot mitt rökbegär, då jag får den nikotin jag behöver utan all tjära och annat skit från tobak. Jag hoppas verkligen att jag kan fortsätta att hålla mig borta från tobak, så vår kommande familj inte behöver gå igenom allt ståhej igen.

9.
Storrökarens väg till ett hälsosammare liv

Jag antar att jag är vad man kallar en kedjerökare, jag var som en sån som rökte cigarett efter cigarett, och det blev väl ett par paket cigaretter om dagen.

Men det är slut med det nu, och det tack vare en sådan elektronisk cigarett eller e-cigarett kallas man det visst. Jag måste erkänna att jag aldrig trodde att en sådan “ångpinne” kunde vara något för mig. Jag har ju rökt sedan jag var 15, så det är över 25 år, och jag har ta mig tusan njutit av varje bloss. Men vi vet alla alltför väl vet att det inte är bra för hälsan, så jag tänkte att det kanske var dags att sluta.

Och det har nästan lyckats för mig, nu röker jag max fem cigaretter om dagen, och jag tror nog att jag ska kunna ta mig den sista biten in i mål, med hjälp av en e-cigarett med nikotin.

10:
Inget mer tjat från barnen

Min fru hade besök av en av hennes väninnor för ett par månader sedan, och hon hörde att barnen hemma klagade på att jag luktade rök efter jag hade varit ute och tagit ett bloss. Jag har inte rökt i huset sedan vi fick vår äldsta dotter för 15 år sedan, och har egentligen inte haft några större problem med att gå ut. Men det är fortfarande trist att man alltid ska behöva lyssna på klagosånger om att man luktar rök.

Nåväl, min frus väninna rekommenderade mig att prova en e-cigarett istället för tobak. Jag tänkte att det inte kunde skada, och i dag röker jag faktiskt inte mer. Nu kan jag röka, eller ångröka som det heter, i vardagsrummet medan jag tittar på TV, det är helt fantastiskt, och det bästa är att jag slipper lyssna till ungarnas klagan.

11.
Att sluta röka har hjälpt en hel del på dejting fronten

Ex-frun och jag gick skilda vägar för nästan tre år sedan, och efter ca ett halvår började jag surfa runt lite på online dejtingsajter. För att vara helt ärlig, det är inte lätt när man är i fyrtioårsåldern, att plötsligt ge sig ut på köttmarknaden igen.

Jag fick reda på att man som rökare inte stod särskilt högt i kurs hos det motsatta könet, så jag bestämde mig för att sluta röka. Naturligtvis var det inte bara på grund dejtningen, men det utgjorde en bra möjlighet.

Jag försökte som de flesta andra med lite av varje, nikotintuggummi, nikotinplåster, etc men jisses vad svårt det är att bryta år av dåliga vanor.

En av mina vänner berättade för mig om e-cigaretter med nikotin, så jag beställde ett provpaket med en sådan där. Idag är det väl en sex månader sedan och jag har egentligen bara rökt en cigarett två gånger sedan dess, är det inte fantastiskt?

Och jodå, det går mycket bättre på dejting fronten, nu när jag kan kryssa i “icke-rökare”.

12.
Min vardag har blivit mycket enklare

Jag reser mycket med mitt jobb. Och i dessa sammanhang har det under de senaste åren blivit otroligt besvärligt att vara rökare, för tro mig, det finns faktiskt ställen där man har en ännu strängare lagstiftning kring rökning, än vad vi har här hemma.

På en affärsresa till USA för ungefär tre år sedan, blev jag introducerad till e-cigaretter. Jag provade en och gillade det, men tänkte inte så mycket mer på det. Det vill säga, tills jag en dag för ca ett år sedan såg en annons för dem.

Jag undersökte då marknaden lite mer och bestämde mig för en modell, som är både lätt att använda och innehåller nikotin. E-cigaretten beställdes och jag har under de senaste 8 månaderna inte rökt något annan. Det är helt fantastiskt, och min hektiska vardag har blivit så mycket enklare.

13.
Min beställning gick snabbt igenom och där stod jag med min elektroniska cigarett några dagar senare. Det gick mycket snabbare än väntat, och jag kunde börja använda min nya ecigarett meddetsamma. Manualen var lätt att läsa och det var inte svårt att sätta på det filter jag ville börja med.

Tillsammans med startpaketet beställde jag också dansmokes leveransservice, och då jag hade en fråga ringde jag deras kundtjänst, för att få svar på när min nästa leverans av e-cigarettfilter skulle dyka upp. Jag fick riktig god service och det var en riktig god upplevelse att handla på DanSmoke.

14.
snabb levarans.
väldigt god service
0 väntetid på telefon
ett företag som har koll

Jag har använt min elektroniska cigarett i ett par dagar nu och har haft en riktig positiv upplevelse med produkten. Elektronisk rök är mycket mindre irriterande än tobaksrök och min fru är också mycket nöjd med att vi nu slipper bo i ett hus som stinker rök. Jag är oerhört nöjd och har rekommenderat det till mina vänner. Smaken är riktigt god och jag har hittills utan problem kunnat använda min elektroniska cigarett tillsammans med mina vanliga cigaretter.

15.
JAG ÄLSKAR MIN NYA E-CIGARETT Jag har fått mitt startpaket och min första leverans från DanSmoke och det har varit ett sant nöje. Jag provade de tre olika smakerna som ingick i startpaketet, men jag tänkte att jag ville prova något annat i min första leverans, så beställde e-cigg filter i nya smaker. Det har varit något av en upplevelse att röka mig igenom alla filter, men tror att jag har hittat min favorit nu. Det är extra smart att man kan prova sig fram, så man får en produkt som verkligen täcker ens behov.

Jag har bara haft positiva erfarenheter med deras hemsida, kundservice, leverans och produkter, så jag vill verkligen rekommendera andra att använda dansmokes e-cigaretter.

16.
Jag var väldigt skeptisk till e-cigaretter, men tänkte ändå det var okej att beställa det billiga startpaketet och sedan avanmäla mig från fler leveranser, om det inte visade sig vara något för mig. Men jag blev positivt överraskad över kvaliteten på produkten och den snabba leveransen, så jag har inte avbrutit det – ännu i varje fall. Jag köpte en e-cigg med nikotin och planerar att använda den för att sluta röka helt, för min familj pressar på för att få mig att sluta röka – både för deras skull och för min. Har också läst om hur e-rök är helt ofarlig, så nu kan jag röka med mina barn utan att vara rädd för att skada dem.