subscribe: Posts | Comments

Jag har äntligen slutat röka med en Dansmoke elektronisk cigarett.

Comments Off on Jag har äntligen slutat röka med en Dansmoke elektronisk cigarett.

L7Jag har äntligen slutat röka med en Dansmoke elektronisk cigarett. Jag fick den som en gåva från min fru, som hade köpt den från en elektronisk cigarett butik; hon hade tjatat på mig under lång tid med att sluta röka, och med det menar jag flera år. Jag rökte nästan trettio cigaretter per dag efter att ha arbetat på ett ställe där det alltid fanns massor med billiga taxfree cigaretter och tobak tillgängliga. Jag hade bokstavligen försökt med allt; piller, plåster, mun- och nässprayer, hypnosterapi och till och med gummiband på handleden. Ingenting fungerade, tills jag fick en elektronisk cigarett från Dansmoke.

När det var dags att försöka sluta, vilket skedde med jämna mellanrum, kändes jag mig alltid illa till mods. Bara tanken på att sluta helt skrämde mig då jag var en inbiten rökare. Jag tyckte om det och tänkte inte be om ursäkt för att jag njöt av det. Om du någonsin har försökt att sluta, vet du hur dåligt man mår och hur det påverkar allt och alla runt omkring dig. De gånger jag hade försökt att sluta röka tidigare, var innan saker som Dansmoke elektroniska cigarett och elektroniska cigarett butiker fanns http://e-cigarett-utan-nikotin.se/.

Rökning är en social aktivitet och en person som aldrig har rökt kan förmodligen inte förstå detta. Jag kunde fortfarande få min nikotinkick från min elektroniska cigarett och jag kunde fortfarande umgås med rökarna på jobbet, jag kände inget röksug som jag brukade göra när jag använde plåster och lukten av cigarettrök, som alltid brukade få mig på fall, hade mycket liten effekt på mig. Den där handen-till-munnen-rörelsen, som alltid har en lugnande inverkan på rökare, fanns fortfarande kvar och gjorde att det kändes som om jag inte riktigt höll på att sluta.

Det praktiska med en elektronisk cigarett blev uppenbar när jag skulle ta ett flyg från Ottawa till Paris och sedan vidare till London, vilket var ett sju timmars flyg utan möjlighet att ta ett snabbt bloss. Vi vet hur stressande flygplatser kan vara och med en två timmars incheckning före avgång hade det varit minst nio timmar innan jag hade kunnat röka en cigarett, och om du är rökare vet du hur svårt det är att hantera en sådan situation. Men nu kunde jag använda min Dansmoke överallt och eftersom det är en elektronisk cigarett medför det absolut inga säkerhetsproblem.

Jag hade ganska tur som rökare, då jag aldrig utvecklade en hosta och jag var alltid fysiskt aktiv vilket förmodligen kompenserade för min vana. Vi vet alla att röka tobak är dåligt, men nikotin är varken bra eller dåligt och som rökare är det nikotinet man är beroende av. När jag började med den elektroniska cigaretten var jag skeptisk, helt enkelt därför att jag hade provat allt innan men jag märkte att jag faktiskt mådde bättre, jag brukar i allmänt må bra, men den här gången mådde jag ännu bättre. Jag kunde verkligen känna smaken av min mat igen, men tidigare när jag hade försökt sluta ersatte jag cigaretter med mat. Jag gick inte upp i vikt när jag slutade röka med min Dansmoke elektroniska cigarett, då vanan att föra något till min mun fortfarande fanns där. När jag nu går ut för att ta en öl med mina rökarvänner, använder jag min elektroniska cigarett och känner mig fortfarande som en i gänget även om jag inte längre är en rökare.