subscribe: Posts | Comments

Gratis e-cigarett

Comments Off on Gratis e-cigarett

03032014-13Gratis e-cigarett, ibland kallad elektronisk cigarett, innehåller ingen tobak. De är små enheter som är utformade för att se ut som en cigarett – som dock visat sig vara ett mycket hälsosammare alternativ. E-cigaretter innehåller nikotin för att tillfredsställa suget efter en cigarett, utan de skadliga effekterna av inhalering av rök till lungorna. Populariteten av dessa enheter har ökat under de senaste åren i och med att fler och fler människor vänder sig till detta sundare alternativ.

Hälsopersonal har bekräftat att rökning kan orsaka många allvarliga sjukdomar och hälsoproblem. Inte bara det, det kan till och med förkorta din livslängd med ganska många år. Med en gratis e-cigarett kan du konsumera nikotin som är det beroendeframkallande ämnet i cigaretter, och därmed tillfredsställa ditt begär utan exponering för tobaksrök. E-cigaretter är batteridrivna enheter så de kräver inget bruk av tändare eller tändstickor. Cigaretter innehåller tjära och koldioxid som är mycket skadliga för hälsan, men genom att välja en e-cigarett kan man eliminera dessa skadliga ingredienser och njuta av en hälsosammare livsstil.

En kinesisk apotekare patenterade enheten år 2003. Därefter introducerades den på den kinesiska marknaden och har sedan dess ökat i popularitet världen över. När man tar ett bloss på en traditionell cigarett släpps det ut skadliga kemikalier i luften samtidigt som även nikotin frigörs, vilken användaren inhalerar och därmed stillar sitt nikotinbegär. Inte bara är detta skadligt för rökaren, utan även för omgivningen och de människor som andas in röken. Detta är känt som passiv rökning. Passiva rökare behöver inte själva vara rökare för att uppleva de negativa hälsoeffekterna från cigaretter, bara genom att andas in röken som finns i luften gör dem lika utsatta. Detta har orsakat en allmän oro världen över, med människor som var dag vänder sig till alternativ i form av elektroniska cigaretter.

Elektroniska cigaretter värmer upp en liten mängd flytande nikotin till en dimma eller ånga, vilken användaren inhalerar. Cigaretterna innehåller ett litiumbatteri som kan laddas när batteriet börjar ta slut. E-cigaretter inhaleras på samma sätt som användaren skulle en vanlig cigarett. När användaren andas ut släpps det ut ett moln av rök som liknar cigarettrök. Rökmolnet innehåller propylenglykol som är godkänt av USA:s livsmedels- och läkemedelsmyndighet FDA för användning i livsmedel. Propylenglykol är också den substans som finns i rökmaskiner. Det går att köpa e-cigaretter som innehåller olika nikotinstyrkor, för att passas användarens behov, liksom olika smaker som mentol, körsbär, choklad, kaffe, äpple etc. för en lite festligare rökupplevelse. Varumärket Dansmoke är ett av de ledande märkena av elektroniska cigaretter i världen. De erbjuder uppladdningsbara och engångs e-cigaretter. Produkterna är framtagna med den senaste innovativa tekniken, vilket är anledningen till deras popularitet. Tillverkare liksom nöjda konsumenter är alla överens om att elektroniska cigaretter erbjuder många fler fördelar. Då de inte innehåller någon tobak, omfattas de inte av de lagar som reglerar tobak och kan köpas var som helst, även på nätet.

En gratis e-cigarett möjliggör för användaren och deras familj att leva ett mycket hälsosammare liv. Riskerna för sjukdomar som kronisk bronkit, emfysem och hjärtsjukdomar reduceras kraftigt, och gör att användaren kan uppleva ett friare liv utan oro för den nedbrytande effekt på kroppen som kemikalierna i traditionella cigaretter orsakar. Oron för passiv rökning elimineras också, vilket tillåter människor omkring dig att leva ett hälsosammare liv. Användarna kan också vara trygga i vetskapen att de kan spara en hel del pengar, då traditionella cigaretter kan vara en kostsam affär.