subscribe: Posts | Comments

E-CIGARETTER OCH HUR JAG TILL SLUT LYCKADES RÖKA PERMANENT

Comments Off on E-CIGARETTER OCH HUR JAG TILL SLUT LYCKADES RÖKA PERMANENT

27-01042014E-cigaretter har förändrat mitt liv och har gjort mig till en permanent icke-rökare! Jag hade varit storrökare i 35 år – en otroligt lång tid. Det hela började när jag var tonåring, och sedan dess har jag alltid haft vänner som röker. Jag visste att en vacker dag skulle jag vara tvungen att sluta med mitt ett paket om dagen-vana, men sköt  ständigt upp det. Slutligen för ett par år sedan, på grund av påtryckningar från min familj, började jag använda nikotinersättningsplåster och tuggummi. Liksom många människor funkade dessa inte alls för mig, och jag kunde inte överleva utan en cigarett i handen. Jag saknade känslan av att hålla i en cigarett, föra den till munnen och ta ett bloss. Jag befann mig i ett fullständigt dilemma, och det slutade med att jag gav upp plåster och tuggummi och återgick till cigaretter. Men då alla mina år av tung rökning påverkade min hälsa, och även påverkade min familj genom passiv rökning, kände jag mig både olycklig och obekväm med min situation.

Plötsligt, helt oväntat, träffade jag en vän till mig som jag inte hade sett på år och dag. Han berättade att han hade varit en regelbunden storrökare under de senaste tio åren, förbrukat 2 paket om dagen, men varit tvungen att sluta då han blev arbetslös och omöjligen kunde betala mer än 3000 kr i månaden för att finansiera sitt missbruk. Han hade också problem med andningen. Han berättade att han hade läst en artikel som hade rekommenderat DanSmoke e-cigaretter, och att DanSmoke är ett väletablerad och välrenommerat företag som hade hjälpt otaliga rökare att sluta.
Jag hade inte hört talas om dem, men blev uppspelt över denna möjlighet, och gjorde lite research om dem på internet. Jag läste igenom deras hemsida och blev väldigt imponerad av det jag läste om de otroliga påvisade fördelarna med att byta från vanliga till e-cigaretter, – Till slut kände jag att det fanns hopp för min hälsa, och även min familj, då forskning visade att e-cigaretter tar bort passiv rökning genom att bara skapa vattenånga. Detta var goda nyheter för alla i huset: vuxna, barn och husdjur!

Jag beställde e-cigaretter och laddare på nätet och såg att man kunde välja olika smaker och nikotinnivåer, från högt ända ner till noll. Det verkade vettigt, och jag tänkte att jag skulle kunna hantera mina behov på ett bra sätt. Då det var första gången för mig, beställde jag ett urval av smaker och styrkor. Jag blev verkligen glad när jag fick hem dem, och fann mig själv använda olika smaker beroende på hur jag kände mig, och började testa olika styrkor. – Det var fem långa månader sedan, och jag kan bara säga att jag inte har rökt vanliga cigaretter sedan dess! Jag är för närvarande nere på en ganska låg nikotindos – Jag genomförde processen med att gå ner i styrka gradvis och systematiskt. Bortsett från alla de uppenbara fördelar som haft en positiv effekt på mitt liv, kan jag säga att jag inte har gått upp i vikt! Jag gillar verkligen att använda e-cigaretter och älskar smaken, dessutom är jag inte längre impopulär när jag besöker folks hem!

Jag måste säga att jag önskar att dessa mirakel uppfinningar hade uppfunnits mycket tidigare. – Hur som helst, är jag oerhört tacksam till DanSmoke för deras lysande alternativ till vanliga cigaretter. Under de månader jag har använt e-cigaretter, har jag inte gett efter för suget. I början, när jag först bytte till e-cigaretter, hade jag regelbundna kval, men mitt hemliga vapen var att ha en e-cigarett inom räckhåll. Faktum är att jag beställde flera stycken bara för att alltid ha en till hands. Detta kan jag göra för en bråkdel av kostnaden för vanliga cigaretter. Det mesta av mitt beroende har nu ebbat ut, men jag är fullt beredd med en e-cigarett i närheten ifall jag skulle drabbas av det hemska röksuget! – Vilken lättnad!