subscribe: Posts | Comments

Att Byta till En Elektrisk Cigarett för Att Bli Kvitt Tobak

Comments Off on Att Byta till En Elektrisk Cigarett för Att Bli Kvitt Tobak

09102014-06Den elektriska cigaretten har funnits på den kommersiella marknaden sedan tidigt 2000-tal och har upplevt en snabb tillväxt sedan dess och blivit ett populärt val bland rökare. Många tillverkare har gett sig in på marknaden under årens lopp och några av de populäraste är V2 Cigs, DanSmoke och Halo. Följande aspekter bör tas i beaktande av alla som har tänkt börja med e-cigaretter:

Den Elektriska Cigarettens Komponenter

De flesta märken av elektroniska cigaretter har tre grundläggande komponenter. Den första av dessa är en liten ihålig behållare som används till att hålla en vätska som kallas e-juice. Nästa är en atomizer, som är ett värmeelement som får vätskan att förångas så att den kan inhaleras. Den tredje komponenten är ett litet batteri som ger den ström som behövs för att hetta upp atomizern. Varje del är gjord för att tillsammans forma en liten cylinder som kan efterlikna en cigarett, även om detta inte alltid är fallet.

Grundläggande Typer

Rökare kan välja mellan ett par olika grundläggande typer av e-cigaretter. En kasserbar modell, vars komponenter är ordentligt fastsatta, och denna stil används fram till att e-juicen är slut och kan sedan kastas. Alternativet till detta är en återanvändbar modell som kan tas isär och fyllas på med nya patroner och batteri. Det handlar om personliga preferenser och vad som är rätt för var och en.

Användning

Elektriska cigaretter används mestadels av rökare utav olika anledningar. En del kan välja dem som ett sätta att fortsätta röka och samtidigt dra ner på nikotinnivåerna och även undvika de skadliga gifter som kroppen får i sig då man röker traditionella cigaretter. Andra kan använda dem som ett kontrollerat sätt för att sluta röka helt. E-juicen kan fås i olika koncentrationer av nikotin ända vägen ner till ett nikotinfritt alternativ, vilket låter rökaren sakta vänja sig av med beroendet under ett antal veckor eller månader.

E-Juice Smaker

E-juice finns i en rad olika smaker som låter varje rökare hitta den optimala smaken. De som tycker om smaken av mentol eller tobak hos vanliga cigaretter kan även få detta med sina e-cigaretter. Smakerna går dock långt utöver detta, där vissa av de mer populära märkena inkluderar kaffe, choklad och frukt. Vilket märke du än föredrar så kan du välja mellan en rad olika smaker, då de flesta tillverkare erbjuder ett brett sortiment med val av e-juice.

Var Kan Man Köpa E-Cigaretter

Internet är ett av de bästa platserna för att handla och många av topptillverkarna erbjuder sina e-cigaretter direkt till konsumenterna genom onlineshoppar. Vissa av de som gör detta inkluderar DanSmoke, Provape och South Beach Smoke, där man antingen kan köpa enstaka exemplar eller skriva upp sig för månatliga leveranser. Det finns även ett antal online-återförsäljare som specialiserar sig på att sälja e-cigaretter. Ett par av de som rekommenderas är My Vapor Store och the Electronic Tobacconist.

Att byta till en elektrisk cigarett kan vara ett smart val för alla som försöker dra ner på nikotinintaget eller sluta röka. Märkena ovan är några av de bästa på marknaden och du kommer att ha många varianter att välja mellan så att du kan hitta den e-cigarett/e-juice kombination som passar dig bäst.